Studio Mark Kuiper zoekt een getalenteerde stagiair(e) grafisch ontwerp.

Vanaf februari 2019

Studio Mark Kuiper
Studio Mark Kuiper is een creatieve studio voor strategie en ontwerp. Met een vast netwerk van creatieve professionals werken we aan heldere, aanstekelijke merken en communicatie.

Dat doen we het liefst met opdrachtgevers die de wereld een stukje leuker, diverser, duurzamer of interessanter maken.

Zo werken we momenteel aan een kringloopwinkel die nieuwe kansen creëert, een polder waar natuur en akkerbouw hand in hand gaan, een broekenmerk die alledaags duurzaam is, een werkomgeving die ambtenaren inspireert en hebben we ons eigen museum, het Museum voor Kunst in de Openbare Ruimte, opgericht.

Wie ben jij?
Je bent een kunstacademiestudent(e) en volgt een opleiding grafisch ontwerp. Je hebt een brede interesse in het ontwerpvak maar ook een stevige nieuwsgierigheid naar de context waarin het zich bevindt: technische ontwikkelingen, cultuur, maatschappelijke vraagstukken en ondernemen. 

Je bent visueel en conceptueel sterk, op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied, vaardig met ontwerpsoftware en ziet online en offline als het verlengde van elkaar. Je kijkt naar de wereld zoals die is maar vooral zoals die kan zijn.

Wat ga je doen?
Studio Mark Kuiper is een eenmanszaak en werkt samen met externe creatieven. Dit betekent dat je actief betrokken bent bij alle aspecten van ontwerp: van het bedenken van nieuwe concepten tot het doorvertalen van bestaande identiteiten. Je kan hierbij uiteraard rekenen op goede begeleiding.

Lijkt het je wat?
Stuur je motivatie en portfolio (online of lichte pdf) naar info@markmark.nl