Studio Mark Kuiper is een creatieve studio voor strategie en ontwerp. We werken aan heldere, aanstekelijke merken en communicatie.

Dat doen we met opdrachtgevers die de geloven in een toekomst die leuker, diverser en duurzamer is. Zo zijn we momenteel bezig met een kringloopwinkel die nieuwe kansen creëert, een polder waar natuur en akkerbouw hand in hand gaan, een broekenmerk wat alledaags duurzaam is, een werkomgeving die ambtenaren inspireert en hebben we ons eigen museum, het Museum voor Kunst in de Openbare Ruimte, opgericht.

DIENSTEN

Grafisch ontwerp, creatieve regie, merkstrategie, visuele identiteit, campagne, concepting en communicatie-advies.
Goede samenwerking met de opdrachtgever en specialistische creatieven zorgt voor verdieping en schaalbaarheid van projecten.

OPDRACHTGEVERS

Amsterdam Pop-up, Gemeente Apeldoorn, Bobby Regensburg, CODA museum, Dutch Independent Art Book Publishers, Dtile, Eigen conceptstore, Gemeente Ede, Foenix kringloop & reïntegratie, Festival De Lopende Band, FIN, Gigant, Internetbureau Max, John Altman, Joods Museum Sjoel, Over Morgen, Open Ogen, Provincie Overijssel, Pedri Animation, Profuomo, Montessorischool De Scholekster, Museum voor Kunst in de Openbare Ruimte, Kinderopvang Ukkie, Van Walraven, Provincie Zuid-Holland

MARK KUIPER

Vanaf 2006 werkt Mark als ontwerper en art-director aan campagnes en identiteiten bij creatieve bureaus. In 2012 start hij als onafhankelijk ontwerper en art-director en werkt hij aan opdrachten met culturele, publieke en commerciële achtergrond.

 

Naast het werken voor opdrachtgevers is Mark als gastdocent verbonden aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten en werkt hij aan eigen initiatieven zoals het  Museum voor Kunst in de Openbare Ruimte en het filmplatform Open Ogen.

Awards
D&AD Awards | Yellow Pencil 2012 Stad van Nederland
European Design Awards | Gold 2012 Stad van Nederland
European Design Awards | Jury prize 2012 Stad van Nederland